Friday, October 26, 2012

"Good morning! Et noh, I saw your job offer in the newspaper..."

Yellow

Täna kell 5.00 tõusime Kareliga ning läksime kioskisse. Võtsime sooja ajalehe ning hakkasime töökuulutusi vaatama. Autojuhiks? Lihakombinaati? Pickers and packers?! Maalriks? Koristajaks? Baarmeniks? Andke aga tulla. Kõned tehtud, meilid saadetud. Ootame ja vaatame.

Eilse seisuga ligi 15 CVd laiali jagatud ning ka meile saadetud. Õhtul sain ühe kõne ka ning lubati minuga järgmiseks nädalaks intervjuu kokku leppida. Ettekandjaks vist.

Samuti tegin eile esimest korda trenni üle pika aja. Meil siin laguuni ääres väike väline ala, kus on igasugused jõumasinad (stepper, chest press+back pull, rööpad triitsepsi surumiseks, kang rippes kätekõverdusteks, seadeldis küki tegemiseks, pink kerelihastele). Kuna ilm on soe, siis söögiisu eriti pole. Lisaks pikk paus trennist ja lihased nii kokku kuivanud. Täis kõrend rsk. 82st kilost vb 77 on alles. Aga ma alustasin taas! Kõige tähtsamate asjade märkmikusse lisandus peatükk "must train". Pean sinna oma väikest treeningpäevikut. Järjepidevust ja tahtmist ka kõigile teile, kes püüavad oma elukvaliteeti sportliku tegevuse ning õige toitumisega parandada!

Ühtlasi vabandan eelmise posti kehva grammatika ning numbrirohkuse eest. Kuradi Aussi keyboard. Shift+2 teevad @ ju. Kui ebareaalne on see?!

Ühest küljest on tore helesinise laguuni ääres päikest nautida ning marjasmuutit limpsida. Teisest aga hingeahu ei saa, kui rahaliselt on tulevik oleks kindlustatud. Loodan parimat!

Päikest teile lumememmedele sinna! :D

No comments:

Post a Comment