Wednesday, October 31, 2012

Olla või mitte olla

Õhtust!

Elame siin neljakesi Shakespeare'i tänaval ühes majas. Lisaks meile üks tore vanapapi. Päris õnnelik leid, küsib ainult 200 taala nädalas. Kesklinnale oleme üsna lähedal, 15 minutit. Ümbruskond hakkab ka selgeks saama. Nii palju ringi käidud seoses CVde jaotamisega. Ilus on. Palmid ja värgid. Papagoid laulavad keset tänavat.

Paar päeva tagasi ründas Karelit üks lind. Nad pidavatki siin olema sellised vihased. Umbes varese suurune. Igatahes, Karel on nüüd 3 päeva järjest Xboxi mänginud. Väljas ei taha käia enam. Maiu sai tööle, nii et see on hea. Tegelikult sain ma ise ka. Hakkan baarides ja ööklubis klaase kokku korjama ning saan selle eest 22 dollarit tunnis :D See on selline suur firma, haldab mitut-mitut baari ja ööklubi ja hotelligi. Pahupool on see, et mõned baarid valmivad alles novembri keskel. Seega võib alguses töötunde nädalas väheks jääda. Kuid kindel pole, homme olen targem. Vähemalt on algus tehtud. Tööd otsin siiski endiselt edasi. Mida rohkem raha, seda rohkem saab ringi reisida. Väga kauaks siia ka ei tahaks jääda.

Töö leidmine tegelikult nii lihtne polegi, kui ma arvasin. Eestis on mul näiteks piisanud seni vaid tutvuste kasutamisest.  Aga see on hea, peab sellest mugavustsoonist välja tulema. Täna tegelesin pool päeva sellega, et saada mingi sertifikaat, mis lubaks mul alkoholi müüa (selle baaritöö jaoks siis).Kuradi paberimajandus.  Jube tüütu, vaja käia erinevates kohtades printimas-skännimas- siis otsi mingi loaga isik, kes võib sul neid dokumente allkirjastada- skänni jälle jne.

Aga olgu, järgmine kord siis jälle :)

1 comment:

  1. Panin alles nüüd tähele...kaveliblogi. Tore, et nimi on ka sulle endale külge jäänud :) Pane ässalt edasi!

    ReplyDelete