Tuesday, November 13, 2012

Kuidas küll saaks need papagoid siin kinni püüda, Eestisse toimetada ja siis kalli raha eest maha müüa, hmm...

Küürisin siis üks varahommik baaris WCd ja mõtlesin, et kõva kõrgharidusega treener küll. Tegelt on täitsa tore. Inimesed on sõbralikud ja aitavad alati, olen juba ära harjunud kõigega. Halb külg on see, et mul pole kindlaid tunde, mis nädalas saan. Ja siis reedel oli veel nii, et läksin kohale, rahvast polnud piisavalt ja ei saanudki alustada. Seega tekkis mõte, et tuleks teine töö juurde vaadata. Ja oh imet! Laupäeval helistati Mäkist, täna käisin vestlusel ja esmaspäeval lähen proovipäevale! :D Ideaalis peaks siis nii olema, et esmaspäev-kolmapäev Mäkk, neljapäev-laupäev baaris. Siis peaks vast piisavalt raha aasta algusseks kokku saama, et Brissist auto osta ja sealt Melbsi poole sõitma hakata. Eesmärk seatud.

Loen siin aeg-ajalt üht raamatut: "Kuidas rännata ilma hirmuta". See räägib reisimisest üldisemalt, meditatsioonidest, hingerännakutest, unenägudest, erinevatest taimedest jne. Olen leidnud sealt mitmeid huvitavaid mõtteid. Autor on Tom Valsberg, Indigolaste laulja. Lisaks vaatasin ära ühe filmi, küll üsna vana, aga siiski. Green Street Hooligans. Jalgpallihuligaanid, briti aktsent, veritasu. Kellel peaks liialt vaba aega olema, siis soovitan mõlemat :)

Aa, ja kui jälgida meie vanemate õpetussõnu, et üle tee minnes vaata enne vasakule ja siis paremale, siis võib siin auto alla jääda.

Davaiks

No comments:

Post a Comment