Sunday, November 4, 2012

Lühike püks, mustad sokid ja varbavahe plätad

Jouu!

Reedel olin esimest päeva tööl. Alustasin õhtul kell 16 ja koju sain vapsee mingi 4ks hommikul. Oli klubi avamine. Intervjuul öeldi mulle, et saan alguses ainult glassy olla, aga läks teisiti. Mind pandi kohe baari ja hakkasin austraallastele jooke valmistama. Uus kogemus. Kui tagasi tulen, teen teile ka kokteile. VCR, Vodka Sunrise, Backhand Panda, Jagerbombs, mida iganes ;) Aa, klubi nimi on Rabbit Hole. Igatahes, nädalavahetusega sain 20 töötundi kokku ning teisipäev või kolmapäev peaks esimese palga saama. Jess!

Ma siin kunagi vist mainisin, et meie nimed on ühes labour hire'is kirjas ning sealt aeg-ajalt helistatakse ja pakutakse tööd. Nii oli ka täna. Oleks pidanud minema nädalaks kaevanduse laagrisse kaevuritele voodit tegema ning nende tube koristama. Kuuldavasti oleks seal 12 tunnised tööpäevad ja kõva palk. Saaks seal kuu aega olla, siis vb ei peakski rohkem töötama. Kahjuks tuli võimalus käest lasta, sest ainult nädalaks minna ei tasuks ära. Peaksin siis sel juhul baaritööst loobuma ja järgmine nädal uuesti tööd otsima. Vast pole hullu, ootan järgmist kõnet pikema pakkumisega. 

Kindlaid plaane edasiseks pole. Mingi mõte on siiski detsembri lõpus-jaanuari alguses Melbourne'i poole liikuma hakata. Hea oleks, kui saaks jalad alla ja auto selleks ajaks. 

Vot. Aga lähen uurin nüüd, kuidas siin jõusaalidega lood. Tööle alles homme ja vaba aega palju.

Aa, ja pealkirjaks sain inspritatsiooni mingilt kohalikult stiilikurult. :)

Cheers!

No comments:

Post a Comment