Thursday, December 13, 2012

Kiirusta ruttamata

Nonii,

Lennupiletid Brissi ostetud. Viimased 2 nädalat siin Mackays. Eile ja täna vabad päevad. Täna on küll töö, aga see alles 23.00. Sai üle pika aja laguuni ääres käidud ja veidi peesitatud. Tuli koheselt meelde, miks ma siin päiksega päeval väljas ei käi. Rängalt keevitab. Kuid siiski, vahelduseks hea lebotada.

Meenus üks seik reisi algusfaasidest. Nimelt Singapuris, kus vahemaandumine oli, lasti ilusti uuesti lennukisse sisse. Ootame siis õhkutõustmist ja kuuleme raadiost, et läheb veidi aega, tehnilised probleemid. Tõmbas veidi jahedaks ära juba. Tehnilised probleemid, aga 7 tundi lendu ees?! Hea küll, kõik ikkagi sujus. Ja siis maandumine Brissis. Hakkasime maale lähemale jõudma, raputas päris hästi, tundus juba, et midagi on justkui valesti. Esimene maandumine läkski piloodil sassi. Maandusime nimelt kuidagi ühe külje peale, et kõik rattad maha ei läinud. Jälle raputas kõvati. Siis võttis lennuk hoo uuesti üles ja tõusis koheselt õhku. Kerge hirm pikkade lendude ning turbanitega reisijate ees suurenes päris tublisti. Oh well, lõpp hea, kõik hea.

Ja veel baaritööst. Nimelt, iga õhtuga leian põrandalt keskmiselt 10 dollarit, vahel rohkem, vahel vähem. Sellest piisab ühe päeva söögirahaks. Aga siis, eelmine laupäev oli rekord. Korjasin maast üles 32 dollarit (umbes 25 euri) ! Enamus siis sentides, paberraha leiab harva. Siin on need 2 dollarilised mündid üsna pisikesed, noh, umbes Mennu suure varba otsa suurused, ja purjus inimesed kaotavad neid kergesti. Minu õnn! Pärast tööd kõnnin koju ja teksatasku kõliseb lisarahast. Teeb alati tuju rõõmsamaks. :)

Vot. Pühapäevaks on plaanitud väike tripp. Eks räägin lähemalt siis, kui see on läbi. Vaatab, kuidas õnnestub.

Ärge siis lume sisse ära kaduge!

No comments:

Post a Comment